Friday, July 1, 2011

TRANSFORMERS = AARRRRRGGGHHHHH!!!! (review)

ASSALAMUALAIKUM...



28.6.2011..tepat kul 12.05 malam..aku pown dengan seronoknyer duduk kat hall cinelesure damansara sebab dapat tengok TRANSFORMERS...kenape aku jerit???

 - SEBAB MOVIE TU MEMANG AWSOME GILA!!!! -

mmg luck aku sbb  ade bro ala2 rajnikanth ni datang jual tiket kat aku ngan ejat sbb mmber dia x datang..so aku ngan ejat senyum sampai na t'koyak bibir kowt...gylew suka sangat2..hahah...dapat tiket terus masok...

 kemain panjang agy citer 2..aku ni sakit perut so aku pown mintak la advice kat ejat..kalau aku kuar skunk smpat x...yang ejat plak leh ckp sabor2...hangin aku...dari pukul 2 aku cakap..cter 2 plak habis 3.30...x ke lame aku dok tahan sakit perut aku..lenkali kalo ejat ckp sabor mmg aku siku muka die..aku pedulik hape..

yang bestyer..sakit perut aku hilang bile aku nampak OPTIMUS PRIME...terus semangat..tegak aku duduk..hahah..sedeyh bile tangan OPTIMUS putus..tapi putus2 pown hebat..siap kalahkan SENTINEL PRIME ngn MEGATRON yang da hilang separuh kepale dia 2.....sangat lah awsome...

kali ni mmg banyak aksi..mmg  suspen bile tgk SHOCKWAVE tumbangkan banggunan..heroin baru pown boleh tahan...not bad r lakonan die..best sbb bile smpai saat genting pown still ade lawak2 bodoh yang robot2 2 buat..lagi2 robot kecik 2 ekor 2..x ingat name la...
9/10  aku kasi kat movie ni...

aku xmau cter lebeyh2..sbb korang kena tengok sendiri...baru datang feel...yg x tengok lagi gy la tgk..mmg x rugi kalau korang tgk..huhhuuu.....

- MIZZ MEYMEY -


2 comments:

  1. cite ni mmg best ! =)

    http://www.bilangapasaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tk tgk lagi. bile la dpt tgk. =)

    ReplyDelete