Monday, January 3, 2011

AKU DENGAN BIRTHDAY WISH LIST........

ASSLAMULAIKUM..
 Hey korang2 sumer....Aku bawu lepas bace pasal Ted Bundy the serial killer...wuuu...nek takut lak na start cari kawan2 baru...eh..da salah tajuk ni...so meh pusing alek kat tajuk yg sebetulnyer...da bulan Januari tawn baru....so next month bulan Februari lak..tu b'makne birthday aku da dekat...wah2....kne wat wish list cepat2 ni...ahahahha.... tapi aku leh comfirm aku xkan dapat ape yang aku na...sebab ni wish dari tawn lepas...ahahah..x t'tunai2 agy....alah sedih towl...huk3...tapi xpew....aku try agy wat list ni tawn ni dengan harapan adelah insan yang na tunaikan wish aku tawn ni (ditujukan khas untuk ...adelah... heheeee)
 So..wish list aku untuk tawn ni adelah seperti berikut...

TEDDY BEAR PURPLE

  • cam biasew...aku ni gylew purple...so aku seboleh-bolehnyer na barang2 yang aku suke 2 warne purple..ahahah...x kire la bapew pown uor aku skunk ni...aku tetap na teddy bear yg warne purple...bilew aku macok kedai2 yang jual teddy bear niyh..aku rase buhsan..warnenyer same jew...PINK which is i HATED DA  MOST...COKLAT which is da banyak aku dapat....waaaaaaaaa...na wrne purple..korang taw x mane na cari....   
DSLR

  • Memang b'kurunlah aku na dapat hadiah macam ni...silap ari bulan aku dapat as hantaran kawen jew la..ahahahh....sape yg baek hati sgt na bagi..hahah...sedih jew...waaaaaaaaaa..maw2....xpew la..kumpul dwet sendiri lorh cni..
BUNGA API
  • aku berangan na tengok bunga api kat atas bukit or tepi pantai ngn owng t'syg....erm..eceh....ye2 jew...kunk bwu nyala bunga api 1 tetiba keta polis da duk sebelah..ehhe..sengal ayam towl aku ni...
GITAR & LAGU BIRTHDAY
  • huhu..ade kew owg na wat cmni...awk na wat x b????ehehe...kalo awk wat seribu kali sy syg awk...t'ingin owg nyanyikan lagu 2 juz utk aku...selalu aku b'angan ade orang ketuk pintu rumah pas 2 nyanyi utk aku..waaaaaaaaa...bahagie!!!!!!!!! na pulak yg nyanyikan 2 pakwe ensem cam justin bieber...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....uhuk2...cam dapat jew....
HUHUHU...berangan jew aku ni...xpew la...at least berangan x guna duit..ngeeehaaa..kalo ade yg sudi na tunaikan wish aku ni aku b'syukur..terima kasih aku cakap kat dy....wish aku paling besar ialah aku mahukan yang t'baek dalam hidup aku...mnx2 ALLAH kabulkan doa aku...korang doakan aku sehat n senang na capai cita2 aku pown aku da cukup b'syukur....till then....daaaaaaaaaaa guyz...

mmmuuaahhhxx guyz...MIZZ MEYMEY


3 comments:

  1. Ko bg aku gitar satu, nnt aku belajar nyanyi lagu Happy Besday tu versi Khuntoria, ok? ;D

    ReplyDelete
  2. ok what ! purple. hehehe...

    wish list y style. hehe

    follow u !

    ReplyDelete
  3. kite tgk mne yg leh bg ea...

    ReplyDelete